Modele de unghii la picioare simple

VARA anului 2017 va fi caldă și strălucitoare. Picioarele trebuie să fie bine îngrijite, cu o pedichiură răcoritoare răcoritoare. În tendință, toate nuanțele de Roșu, Dar în mod necesar luminoase. Picioare bine îngrijite trebuie să fie cu un îngrijite și Stil pedichiură. Și pentru fashionistas este încă important să FII Într-o tendință și, Desigur, să Alegi un design pentru o pedichiură, să te oprești la tendințele ModeI. Acest articol este dédiat tendințe de modĂ pedichiură în 2017. Modelele la unghiile de la picioare au devenit o cerință a couleurje în 2017, așa că aruncă-ți privirea PE modelele următoare poate te vor inspira pentru următoarea sesiune de pedichiura. Cât de Frumos este să te uiți la picioarele féminin bine îngrijite, în spécial PE degetele cu o pedichiură frumoasă, Care IESE DIN sandale deschise. Deși pedichiura și nu Atât de frapant, pentru a monitoriza STArea de Unghii este foarte important. Unghii Frumoase bine îngrijite-aceasta este aceeași componentă a imaginii ca și coafura sau machiaj.

În Fotografie veți vedea o pedichiură de modĂ 2017, o varietate de idei și combinații. Desenele complexe Coboară treptat de PE Arena la modĂ, dând Loc unor MODELE geometrice simple. Culorile pot fi complet diferite, Dar este ușor să distingem Două dintre cele mai populare Accente: Jocul contrastelor și naturalității. Aceste tendințe în Design pot fi numite opuse, dar sunt la fel de la modĂ în acest Sezon. Modelele și imaginile interesante nu pierd popularitate. La urma urmei, astfel de decizii subliniază Întotdeauna stilul Individual și neobișnuita Moda. Pentru orice modèle imprimat și orientat, este important să alegeți Culoarea la modĂ a pedichiurii 2017, care va pune fundația. Tema imaginii în sine este o chestiune de imaginație. Dar cele mai populare sunt astfel de soluții: Picioarele féminin necesită îngrijire și îngrijire în moment orice al anului, în Special în timpul verii. Un astfel de lucru, poate părea, poate fi un sfârșit excellent al imaginii Tale. În continuare, puteți vedea tendințele și fotografiile de modĂ pedichiură 2017, DIN Care puteți alege exact CEEA CE aveți nevoie.

În acest Sezon, stilistii oferă de la clasic la cele mai VII și neobișnuite variante de pedichiură, în detaliu vom spune mai departe. Picioarele bine îngrijite nu sunt Elementul mai puțin important în imagine decat coafura Frumoasa și. Și această parte a CORPULUI este important să se acorde atenție nu numai Vara, Dar și PE tot parcursul anului. Pedicure 2017 este o bogată colorare a aratat originale, care va ajuta nu numai să finisați élégant Arcul zilnic, ci și să alegeți o opțiune neobișnuită pentru un anumit caz. Pedichiura lunară este o idee proaspătă printre noutățile artă de Unghii, este la fel pedichiura franceză, doar inversat. Aici Alegerea culorilor este limitată doar de imaginația DVS., Dar principalul lucru este compatibilitatea nuanțelor. Particularitatea acestei manichiuri este ca baza de Unghii este vopsita cu o nuanta contrastanta. Negru cu Aur, Alb-Negru, Roșu și Alb-acest lucru a devenit deja clasic. Dacă doriți, puteți sublinia CEA de-a Treia tranziție de Culori a soclului și plăcii de Unghii.